Portfolio

dit doet Curiozy

Curiozy hanteert gereedschappen die gebaseerd zijn op de drie skills ‘weten, werken en waarderen’ om extra impact te bereiken.

Narratieve windtunnel

Bepaal in een of meer werksessies het verschil tussen wat medewerkers nu kunnen en wat er in de toekomst van ze wordt verwacht. De verschillen leiden tot bepaling van innovaties die nodig zijn.

Verhalen Scenario's Fit & gap-analyse

Het 21e verhaal

Schrijf aan de hand van een gegamificeerde aanpak een toekomstverhaal en onderzoek wat het voor u, uw opleiding, afdeling of organisatie betekent.

Thema's Verrassingen Betekenis

Scenario's

Verken de toekomst met verschillende scenario’s en onderzoek de betekenis voor uw onderwijs, klanten, producten en diensten, baan of organisatie. Verhalen maken deel uit van de plausibiliteit.

Menselijk gedrag Na COVID-19 DESTEP en ZONDERMEER

Zondermeer

Een praktische werkmethode om  de impact van verschillende maatschappelijke activiteiten op de doelen van je organisatie te bepalen. In werksessies schrijven medewerkers de impact in verhaalvorm.

Maatschappelijke activiteiten Categorieën Scenario's

Challenge

Vind een oplossing voor een complex vraagstuk in zeer korte tijd. In het algemeen binnen één week. Verhalen maken een deel uit van de beschreven oplossing(en).

Hard werken Experts Visie / Strategie / Operatie

Speurtocht

Dwaal door de stad en verzamel een schatkist vol met interessante vragen. De ‘omgekeerde’ speurtocht is thema-gebaseerd. Het resultaat is een verhaal in de vorm van beeld, tekst (en soms geluid).

Stadjutten Ontdekken Verrassingen

Tijdlijn

Waar komt u vandaan, waar staat u nu en welke kant gaat u op? Verken uw missie, visie en waarden. Doordat een gevisualiseerde tijdlijn een verhaal op zich is, laat het zich goed uitleggen.

Toen, nu, straks Logica in veranderen Helderheid

Helpende hand

Laat uw workshop professioneel ontwerpen en begeleiden om effect en impact op uw klanten of organisatie te hebben.

Toekomst Bedrijf Samenleving